Категорично по-доволни могат да бъдат англичаните, които влязоха в мача в състав, в който липсваха много от основните и най-опитни футболисти.

Резерви и дебютанти, младоци като Джо Гомес, Рубен Лофтъс-Чийк и влезлият в края Доминик Соланке, спряха и Бразилия в пълния блясък с нападателно трио Неймар - Коутиньо - Жезус, както го направиха и 4 дни по-рано с Германия (отново 0:0 на същия стадион "Уембли"), пак в почти пълен състав.

Англия не показа някакво шоу, но демонстрира важен прогрес, почти недопускайки два от най-силните отбори в света да създадат чисти положения срещу "трите лъва".

Неймар имаше разочароваща вечер, като моментът, в който опита каскада от поне 8 финта срещу Джейк Ливърмор и бе сритан в стил "70-те години", ще бъде обект на шеги из интернет. 

В друга контрола на два световни шампиона, Германия се измъкна 45 секунди преди края на добавеното време и направи 2:2 срещу Франция у дома.

Ларс Щиндл вкара, когато часовникът показваше 92,15 минути, при три добавени. Преди това Александър Лаказет бе извел два пъти гостите напред, а Тимо Вернер бе изравнил за 1:1.


Испания направи 3:3 с домакина на Мондиал 2018 - Русия, като Серхио Рамос вкара две дузпи за шампионите от 2010 г.

Аржентина изживя големия шок на деня, след като допусна 2:4 от 2:0 в Краснодар срещу Нигерия в друг приятелски мач. Евер Банега и Серхио Агуеро дадоха аванс на аржентинците, в състава на които не бе Лео Меси.

Келеши Ихеаначо намали, а два гола на Алекс Айоби и един на Бриан Идову обърнаха мача през второто полувреме.