Загубата прати "червените дяволи" зад борда в Шампионската лига след 0:0 в първия мач и ги остави реалистично в битката само за един трофей през сезона - Купата на ФА, където им предстои четвъртфинал срещу "Брайтън" в събота.

"Седял съм в този стол и преди - каза Жозе в залата за пресконференци. - Седях тук и като треньор на "Порто" и тогава "Манчестър Юнайтед" отпадна. Бях в този стол и като треньор на "Реал", и тогава "Юнайтед" също отпадна. Не се е случило нещо ново.

Това, което стана на терена, е просто. Ние стартирахме добре, но постепенно те превзеха средата на терена и започнаха да крият топката от нас. "Севиля" има играчи, които могат да правят това, да крият топката.

Ясно бе, че първият гол щеше да е от огромно значение. Не е станало нищо кой знае какво, няма драма, защото нямаме време за такава - в събота идва мач с "Брайтън"..."

Запитан дали все пак тактиката му не е била твърде предпазлива и какво ще каже за скандиранията на "Олд Трафорд" към играчите на домакините "атака, атака, атака", започнали още в края на първото полувреме, Жозе отговори.

"Направихме каквото можахме. Не сме имали негативен подход към мача, търсихме гола, но не се получи. Понякога във футбола е така - те вкарват първи и ето, отпадаме.".