Така нашите момчета започнаха с успех в предварителна група „А“ на турнира от група III на зона Европа за Купа "Дейвис".
 
В срещата на двойки Димитър Кузманов и Васил Младенов не загубиха гейм и победиха с 6:0, 6:0 Елби Мйещри и Генаид Шипея за 34 минути игра. 
 
Преди това националите записаха две убедителни победи на сингъл. Адриан Андреев направи страхотен дебют за националния отбор на България.

16-годишният софиянец разгроми с 6:1, 6:0 Марио Зили за 41 минути. Димитър Кузманов победи с 6:0, 6:0 Елби Мйещри за 39 минути игра. 
 
Мачовете се провеждат на кортовете на ТК "Локомотив" в Пловдив.
 
За спечелването на промоция България разчита на Димитър Кузманов,

Александър Лазов, Васил Младенов и Адриан Андреев. Капитан на националите е Тодор Енев. България е в предварителна група „А“ заедно с отборите на Македония, Исландия и Албания. В другата среща от тази група Македония победи Исландия. 
 
Утре от 11.00 часа България ще играе срещу Исландия. 
 
От тази година отборите от група III на зона Европа са разделени в две групи и в Пловдив участват общо осем отбора. В група „B“ попаднаха тимовете на Андора, Кипър, Монако и Сан Марино.
 
Победителите от двете групи ще играят финал за промоция в горната група. Финалната среща ще се играе в събота от 11.00 часа.