С успеха си "моряците" имат 34 точки в група А на втората осмица на ППЛ, колкото и отбора на "Славия", но "белите" са с мач по-малко.
 
Първото сериозно положение в срещата бе за гостите в 10-та минута, когато Григор Долапчиев изпълни много опасно пряк свободен удар, но за късмет на домакините топката премина на сантиметри встрани от вратата. 
 
В 13-та минута Николай Минков стреля опасно по диагонал отляво, но вратарят на "Витоша" Николай Георгиев успя да избие топката. Домакините откриха резултата в 19-та минута. Георги Илиев стреля от пряк свободен удар, топката се отби в страничната греда, а притичалият Радослав Василев с добавка вкара първия си гол в мача за 1:0. 
 

В 32-та минута "Черно море" удвои преднината си. Георги Илиев центрира в наказателното поле на гостите, а Радослав Василев с прецизен удар с глава вкара втория си гол в срещата за 2:0. В 38-та минута домакините можеха да вкарат трети гол, но след опасния и силен удар на Георги Божилов топката премина над вратата на "Витоша".
 
 
През втората част двата отбора не успяха да създадат сериозни голови положения. В 89-та минута домакините можеха да вкарат нов гол, но вратарят на гостите Николай Георгиев успя да избие топката след опасен удар от дистанция на Мартин Минчев.