Босът на "червените" уважи представянето на книгата на легендарния треньор Аспарух Никодимов "С ЦСКА в сърцето".

"Още сто книги да напишеш, бате Паро - обърна се Ганчев към автора и наставник на тима от 80-те, елиминирал "Нотингам" и "Ливърпул". - И на 5 май на "Васил Левски" да се съберем цялата армейска общност. Големи награди сме подготвили. Защото ЦСКА е голяма сила. ЦСКА е начин на живот. ЦСКА е фанатично нещо."

После дойде ред и на атаката към "Лудогорец":

„Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин...

Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5 май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо.

Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от "Левски" не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля."

Самият Никодимов бе видимо трогнат от вниманието към представянето на книгата.

"Не очаквах да се съберем толкова хора. Благодаря на всички, че сте тук. Радвам се, че освен бивши футболисти на ЦСКА, тук има и бивши играчи на "Левски" и "Локомотив" (София) - каза легендата. - С всички сме приятели и ще си останем такива цял живот.

Искам да кажа, че освен големите успехи като играч и треньор на мъжкия отбор, две години и половина бях треньор и на юноши на ЦСКА. Това бяха едни от най-щастливите ми години, защото децата те гледат в очите и само чакат да им кажеш нещо, за да го изпълнят, а с мъжете се работи по-трудно.".