Северноирландецът заяви преди утрешния финал за "Карлинг Къп" срещу Манчестър Юнайтед:
"Да спечелим трофея е задължително! Няма как да се избяга от това задължение и ще бъде страхотно, ако това стане факт. Ние имаме много снимки на стария тим на тренировъчното ни игрище, така че защо не?"
"Това е нещо, което може само да ни инспирира. Аз винаги казвам на играчите да гледат снимките на отбора, който спечели титлата през 1981 година и Купата на Европейските шампиони през 1982 година."
"Отборът ни от 80-те години беше страхотен."
"Историята на тима е преди очите ни, това е велика традиция, така че ние трябва да направим нещо по въпроса. Това е основната цел - да спечелим отново трофей! Винаги е трудно да спечелиш първата си купа".
"Спомням си, че когато играех за Нотингам Форест, ние спечелихме Англо-Шотландската Купа. Срещнахме Еър и Килмарнък в ранните кръгове и Лейтън Ориент във финала, който спечелихме, а мениджърът Брайън Клъф беше невероятно щастлив, защото това бе първия ни трофей".
"Той усещаше, че започва нещо ново и голямо. Това се оказа истина, защото купите, които отбора спечели след това, лигата и в Европа, се базираха на печеленето на тази купа. Това е много важно".
"В голямата схема на нещата не се обръща голямо внимание на това, но най-важно е да спечелиш първия си трофей", сподели още босът на бирмингамци.