Въпреки, че бе сочен за фаворит в надпреварата, организирана от сайт за покер онлайн, Сираков отпадна първи още в квалификациите.
Врелият и кипял на зеленото сукно бивш нападател на националния отбор по футбол заложи всичко още на третата ръка и загуби от Иван Христов от Шоуто на Иван и Андрей.
Сираков сложи "ол ин" на средно силна ръка и рискува, коментираха покер спецове.
В духа на феърплея, след крушението Сираков стана и стисна ръката на Иван.
После коментира отстрани покер шоуто със съпругата си Илияна Раева.
Състезанието продължи около пет часа и предложи драматични обрати и инфарктни ситуации.
На трите маси се развихриха 9 VIP играча, 9 известни представители на медиите и 9 квалификанти.
Един срещу друг във VIP групата се изправиха Иван Христов, Нико Тупарев и съпругата му Катя, Орлин Павлов, Елеонора Манчева, актьорът Стефан Щерев, Игор Марковски. Шампион стана 18-годишният Александър Сарафов, който триумфира във финала с асо и петица на масата и спечели купата и две хиляди лева.
До последно на масата остана актрисата Деси Тенекеджиева, която в крайна сметка стигна до бронза. Оказа се, че Деси е готова за професионален играч, тъй като отлично се справя с така наречения покер фейс.
Професията й помага да блъфира противника с мимики и поглед.
Най-силната ръка в турнира се падна на Орлин Павлов. В невероятно разиграване звездата направи възможно най-силната ръка Роял Флаш от купи, което според Игор Марковски е шанс 1 към 66 милиона. Късметът споходи Орлин, когато в залата се появи Николета Лозанова.
Плеймейтката обяви, че подкрепя бившия си съдник от журито на VIP денс и му желае късмет.
Той обаче загуби драматично в разиграване с красивата футболна съпруга Елеонора Манчева, която бе сред най-добрите играчи в състезанието.