"Откровено казано, надявам се да продадем ЦСКА. Иначе към този момент целите ни си остават шампионската титла и купата, както и добро представяне в Европа", заяви Димитър Борисов в интервю пред българското издание на списанието "FourFourTwo".

Той и бизнеспартньорът му в "Титан" разкриха, че ще пуснат акциите на "червените" на борсата и допълниха, че до март догодина всички дългове на клуба със сигурност ще бъдат изчистени.

"Ще пуснем 56% от акциите си на борсата. При 51% ще дават правото да бъде избран президент на ЦСКА. И още 5 процента ще продадем, за да няма съмнения, че примерно съм подарил една акция на близък приятел", заяви Иво Иванов, цитиран от Novsport.

"Спекула е, че ЦСКА дължи много пари. Насажда се мнение чрез медиите. Дотук сме спечелили над 50 дела, които са безумни. Гарантирам, до март няма да имаме задължения", добави Иванов.

Собствениците на ЦСКА коментираха и отношенията си с Дучето, както и бойкота на феновете.

"Като влязохме в ЦСКА, дойдоха Дучето и Главата - и ни обясниха: "Досега сме взимали тези пари от Сашо Томов, трябва да продължи. В противен случай ще стане лошо, ще се правят на маймуни, на расисти. С други думи, давайки им въпросната сума, си осигурявам спокойствие", заяви Борисов.

"Аз не съм срещу феновете, а срещу кликата на Дучето. Всеки мач ми е струвал по 3000 лева, или 12 бона на месец. За двубой от Европа мизата е 7000 лв. Още толкова за хореография. Всичко си има ценоразпис. И накрая давам им пари, а те печатат лозунги срещу мен", сподели още Борисов.

Паунич: ЦСКА създава лош имидж на България в Европа