Мениджърът на Челси Карло Анчелоти даде възможност за изява на голяма част от младоците в клуба. На вратата италианецът заложи на Търнбул, а в защита пусна да играят Брума и Ван Аанхолт. В халфовата линия игра МакЕкрън, а в атака Гаел Какута.

Доста изненадващо гостите поведоха с гол в 19-та минута, когато Роберт Йез подаде към Бабатунде Бело, който прати топката във вратата на Търнбул. Домакините веднага се опитаха да изравнят, но пропуски направиха Малуда и Дрогба.

Челси изравни в 51-та минута, когато Саломон Калу центрира топката в наказателното поле на Жилина, където Даниел Стъридж засече топката и я прати във вратата на Дубравка за 1:1. Десет минути по-късно в 61-та Дрогба стреля, но топката срещна напречната греда. В 71-та минута ситуацията се повтори и след удар на Дрогба топката отново срещна гредата.

Все пак Челси стигна до победата с гол в 86-та минута, когато Дидие Дрогба подаде към Флоран Малуда, който не пропусна да вкара.

Челси е на първо място с актив от 15 точки, а на втора позиция остава Марсилия с 9 точки. Двата отбора се класират за осминафиналите на Шампионската лига. Спартак Москва е с 6 точки и ще играе в Лига Европа, а Жилина отпада, след като няма спечелена точка, информира Гонг.