"Опитахме се да се противопоставим на Порто, видя се разликата в класите. А тя е много голяма. Имаше в определен момент шанс за нещо повече от загуба при 1:1. Но бързо допуснахме втори гол", коментира Радуканов след двубоя, като не можа да скрие разочарованието си от представянето на тима.

"Има футболисти, от които не съм доволен. Разочароваха ме 50 процента от играчите ми. Ще им го кажа насаме, както си трябва", добави той, цитиран от Гонг.

"Бяхме изморени, аз ако искам да бавя време нямаше да пускам Шеридън, не съм дал инструкция да бавим", отговори специалистът.

"Не бе принудителна смяната на Грило. Може би това бе наистина последния мач на някои играчи. В петък ще кажа кой остава и кой не. Днес ме разочароваха още някои освен тези, които вече предварително бях решил, че ще освободя", добави той.

"За Галин Иванов и Светослав Дяков – не знам още дали са сигурни. Искрено се надявам, че ако дойдат, ще вдигат нивото. Новите ще са най-вече българи. Вече имаме много чужденци", завърши треньорът на ЦСКА.