Явно настоящите собственици са доста притиснати до стената финансово, защото доскоро офертата била 5 милиона евро.

Разбира се, мераклиите ще трябва да се бръкнат доста по-дълбоко, защото "червените" имат огромни задължения. Колко точно, знаят само "Титан", тъй като нищо чудно да продължават финансирането на футболния тим под формата на кредити.

Не е изключено Митко Борисов и Иво Иванов вече да са намерили мераклии, тъй като навсякъде твърдят, че през Новата година ЦСКА ще излезе на чисто. Без нов инвеститор това просто няма как да стане.

Къде на шега, къде на сериозно, в търсенето на спасителен вариант се включи и емблемата на "армейците" Христо Стоичков. Камата използва тържеството за "Футболист на годината", където се засече с бизнесмена Цоло Вутов. Най-богатият българин в последната класация на вестник "Пари" се появи за първи път на публично спортно събитие.

"Айде, само ти не си във футбола. ЦСКА си търси нов собственик, замисли се", обърна се Ицо към Цоло Вутов, с когото имат обща страст към лова.

Камата явно не е безразличен към съдбата на любимия отбор, тъй като живо се интересуваше от борчовете на "Титан" по време на откриването на ски сезона в Банско. Тогава Стоичков попита шефа на Първа инвестиционна банка Цеко Минев дали ЦСКА са толкова закъсали, колкото се пише.

Известно е, финансовата институция запорира акции на "Титан ентернешънъл холдинг" заради забавено връщане на кредит от близо 1 милион лева, предаде Novsport.

Кьолн дава 1,5 млн. евро за Спас Делев

Шефът на НСБ: ЦСКА ни дължи над 40 000 лв.