Билетите за сектор А до официалната трибуна са с цена 30 лв, за сектор В, който е срещу официалната трибуна, ще струват по 15 лв, а в секторите Б и Г /зад двете врати/ - по 12 лв. За пенсионери, студенти, ученици и жени билетите за сектор В ще бъдат по 12 лв., а за секторите Б и Г – по 8 лв.

Гостуващите фенове на ЦСКА ще плащат по 15 лв. за билет. Цената е същата, каквато ЦСКА обяви за агитката на Черноморец на мача от есенния полусезон между двата отбора в София, завършил 2:1 в полза на "акулите". Продажбата на талоните за вход започва утре от 11.00 часа на две каси: каса №1 до фен магазина и касата на бариерата на стадион "Лазур".

Припомняме, че много по-изгодно за любителите на футбола е да си закупят абонаментни карти за вход, които ще важат както за срещите до края на настоящия пролетен полусезон, така и за целия следващ сезон 2011/2012 г. Те ще осигурят възможност на притежателите им да гледат минимум 23 мача, като освен това ще дават и предимства за присъствие на стадиона при класиране на отбора в Европейските клубни турнири.

Картите за сектор В са на цени по 90 лв., а за секторите Б и Г – по 80 лв. За пенсионери, студенти, ученици и жени отново има отстъпки – те ще плащат с 25 процента по-малко за карта. За регистрираните фенове на Черноморец - Бургас отстъпката е още по-голяма. Картите за техния блок №20 струват по 48 лв, информира Гонг.