Лечков също така потвърди, че армейците са помилвани от БФС с изказването си, че Изпълкома може по всяко време на денонощието да извади отбор от А група, но въпреки всичките си финансови нередности ЦСКА продължава да се подвизава в родния футболен елит.

"На нас ЦСКА ни дължи 400 000 лева. Изчистили са една част от задълженията към Сливен, друга е отишла за данъци, осигуровки и ДДС. Това са 95 000 лева. Изчистено е и задължението към футболиста Васил Велев", заяви Лечков.

Почетният президент на Сливен нападна и съдията-изпълнител Милен Бъзински, който според него се криел като Хитлер в бункера си заради ЦСКА - "Този съдия няма как без наше съгласие, да разсрочи плащане. Ако има такова право и законът го позволява, нека разсрочи нашите плащания. Защото парите са наши. Той казва: "Сливен нямат вече да взимат", ние плащаме лихви. Всеки прави каквото си иска. Ето виждате каква несправедливост се получава. Мишел Платини не е разплатен с Черноморец, а вкарва 2 гола. Иван Стоянов отдавна е продаден на ЦСКА, а Сливен не е получил и стотинка", допълни още Лечков, цитиран от Livesport.

Полицията готви арести за над 50 фена на ЦСКА