Гъргоров стана играч на ЦСКА два дни след триумфа във вечното дерби. Преди първия гол на Мишел Платини в събота именно Бадема беше последният "червен" голмайстор на "Герена", информира Novsport.

- Кога ще ви видим с червената фланелка?

- Хващате ме на вратата. Току-що излизам от офиса на "Титан" с договор в джоба и отивам на тренировка. Вярно е, че съм изостанал с подготовката заради проблемите в Румъния, но работя здраво, за да съм в оптимално състояние.

- Може ли да играете срещу "Черноморец"?

- Като титуляр - едва ли. С Милен Радуканов ще решаваме заедно. Има цяла седмица до мача. Аз давам всичко от себе си, за да си върна формата.

- Какво стана с отношенията с румънския "Университатя"?

- Утре (днес - б. а.) ще обжалват за последно, но нямат шансове. Жълтата ми карта трябва да пристигне във футболния съюз най-късно до четвъртък.

- Ще останете ли в ЦСКА и след края на сезона?

- Божа работа. По-голям клуб от ЦСКА в България няма. У дома съм си. В ЦСКА ми е мястото. Три титли съм печелил на "Армията". В България бих играл още само за "Локо" (София).

- Къде гледахте дербито?

- У нас пред телевизора. На "Герена" няма как да отида като зрител. Страхотна победа, но трябва да спечелим и останалите мачове до края на сезона.