"Тема Спорт" твърди, че една от трансферните цели на тима е нападателят на втородивизионния френски Гренобъл Жан-Жак Мандриши. Човек от треньорския щаб на Левски вече е наблюдавал на живо изявите на острието в шампионатен мач между Тур и Гренобъл (2:2) преди няколко кръга, в който Мандриши е отбелязал и двата гола за своя отбор.

Един от помощниците на Ясен Петров пък трябваше да присъства на вчерашния двубой на гостуването на Гренобъл на Дижон, в който Мандриши се очакваше да бъде титуляр.

Кариерата на 26-годишния френски нападател започва в Аячо през 2005 година. Първият сезон не е особено успешен за Мандриши, тъй като за 17 мача не успява да отбележи нито един гол. През следващия шампионат обаче таранът реализира 14 гола в 29 мача.

По време на зимния трансферен прозорец през сезон 2009/10 е продаден на Ним, а за този отбор вкарва общо 17 гола в 53 мача. В началото на настоящия сезон Мандриши преминава в Гренобъл, като до момента има изиграни 28 мача, в които е отбелязал 10 гола, информира Novsport.