Изпълнителният директор Дейвид Гил потвърди в неделя, че Пол Скоулс вероятно ще последва Гари Невил и ще окачи бутонките през лятото. Още осем души вероятно ще си заминат след края на сезона. Това ще бъде най-сериозната промяна в тима, след 1995 година, когато си тръгнаха Марк Хюз, Пол Инс и Андрей Канчелскис.

С колебливите си изяви срещу Блекбърн Томаш Кушчак доказа, че няма място в отбора. Едвин ван дер Саар пък вече обяви, че се отказва от активния футбол. Според изданието, твърде вероятно е Майкъл Оуен да не получи предложение за нов договор.

Контрактът на стъкления Оуен Харгрийвс изтича през лятото, като най-доброто, на което може да се надява, е споразумение, при което възнаграждението ще зависи от играта на полузащитника.

Фъргюсън има да взима голямо решение и около бъдещето на Димитър Бербатов. Българинът се превърна в периферна фигура в последните месеци, въпреки че е водещ голмайстор на Висшата лига. Уес Браун, Дарън Гибсън и Джони Еванс ще бъдат разтоварени, ако се появят подходящи оферти. Фъргюсън ще се пробва да привлече Уесли Снайдер от Интер и Ашли Иънг от Астън Вила.

Според медиите на Острова интересът от "Олд Трафорд" към Джак Родуел (Евертън) е затихнал. Очаква се в Юнайтед да бъде привлечен и вратарят на Атлетико Мадрид Давид Де Хея, съобщи Гонг.