Събитието предлага впечатляваща файт карта с подбрани интригуващи мачове, които обещават интересна развръзка. И този път организаторите от българската мениджърска компания са осигурили чуждестранни състезатели, които идват за пръв път в страната ни. Интересното в 21-ят турнир "MAXFIGHT-21" е и това че на ринга ще се качат едни от най-добрите български бойци.

Кулминация на вечерта ще бъде мачът между Любо Симеонов и американският боец Джими Амбриз. За българския боец това ще бъде втори професионален мач в кариерата му. 125-килограмовия гигант вече записа победа в ММА дебюта си срещу легендата Гари Гудридж.

Джими Амбриз с прякор "Титанът" е американски боец в супертежка категория в чиято статистика вече има 31 професионални мача в елитни турнири като DREAM, WEC, K-1 GRAND PRI, MFC и др. В момента Амбриз е с тегло от 130 кг, а мениджърът му е един от топ проумоторите в света.

На 25 май от 11ч в Пресклуб България, ден преди официалния кантар (26 май) – който също ще бъде отворен за медиите, Джими Амбриз и Любо Симеонов ще дадат пресконференция. Във файт картата на "MAXFIGHT-21" са и други интересни срещи като тази между Красимир Младенов (Бореца) и русенския боец Светослав Захариев. Близнаците Румен и Росен Димитрови ще имат за опоненти чуждестранни съперници, съответно испанец и французин. Друг опитен български боец Деян Топалски ще срещне на ринга сръбския ММА майстор Дражитин Милошевич, а бургаската надежда в тежка категория Недялко Караджов ще се изправи срещу друг сърбин - Деян Новакович, информира Novsport.