Той допълни, че договорът му с "червените" изтича на 30 юни и "предполага", че ще подпише нов.

"Отиваме в Пловдив да победим. Там ще играем с отбор с претенции за Лига Европа, както знаете и четвъртия може да се класира. Ако играем добре, нищо не ме притеснява. Опитваме се да направим всичко възможно да се представяме на ниво, мисълта ни е вече само за мача със Славия. Ще има промени в състава за мача с Локомотив. Бандаловски и Трифонов няма да получат почивка. Колкото повече играят, толкова по-добри стават", обясни той.

"Радваме, че има интереси към мои футболисти, за мен е важното отборът да се запази. Ние обаче нямаме моралното право да спираме футболисти, ако им се предложат по-добри условия в Европа. Ще настоявам повечето да остават. Ще залагаме и на момчета от школата. Другата седмица ще станат ясни нещата с Виданов, когато свърши първенството в Румъния", каза още наставникът.

"От както съм в ЦСКА работя за отбора, за не неговото развитието. Феновете ще скандират името ми когато те преценят. Договорът ми ще бъде подписан, предполагам. Настоящият ми изтича на 30 юни. За мен е чест и удоволствие да работя за този клуб и винаги дават на 100% от себе си", уточни Радуканов, цитиран от Novsport.