Той добави, че мексиканецът е направил впечатляващ дебютен сезон на "Олд Трафорд" и му предстои поредния "магически" момент на "Уембли".

"Не мисля, че някой е очаквал от него да се представи по този начин. Откакто се присъедини към нас тренира здраво и се утвърди в титулярния състав, защото отбеляза много голове. Чича се представя просто страхотно и няма да е изненада, ако точно той вкара победния гол за нас на финала", каза английският национал пред официалният сайт на Юнайтед.

Рууни и Ернандес изградиха взривоопасно дуо тази година, най-вече през втората част на сезона. Този тандем със сигурност ще продължи със силните изяви, особено след като Рууни разкри, че двамата оставали след тренировки и усъвършенствали атакуващите си умения.

"Чичарито е страхотен симпатяга и тренира много сериозно. С него оставяме след занимания и тренираме допълнително. Винаги се усмихва и се стреми към съвършенство. Вярвам, че от него ще стане един от великите футболисти", каза още той.

"Всички знаем, че Барселона са фантастичен отбор, който играе само атакуващ стил. Ако ние ги атакуме, ще имаме повече пространство. Сигурен съм, че ще имаме много възможности. Гледахме записа от мача в Рим и си видяхме грешките, които ще се постараем да не повторим", допълни Рууни, цитиран от Novsport.

Бербатов: Надявам се третият път да е на късмет