Станислав Костов вкара дебютното си попадение за ЦСКА в 31-ата минута преди Аспарух Василев да изравни малко след това. Килиън Шеридън донесе победата на ЦСКА в 71-ата минута. Ирландският национал се появи на терена през второто полувреме и вкара красив гол. Очаква се Шеридън да бъде трансфериран това лято, като вариант за него е да играе в американския Сиатъл. В 90-ата минута Спас Делев затвори сезона за ЦСКА с трето попадение в мача. Той се разписа след пас на Петър Стоянов, който направи добър пробив от дясно.

ЦСКА и Локо София няма да играят в евротурнирите?

През първото полувреме на двубоя "червените" имаха териториален превес почти през цялото време и изтърваха няколко изгодни голови положения. Най-чистото бе в 19-ата минута. Спас Делев получи страхотен извеждащ пас зад защитака, опита да прехвъли Божидар Стойчев, но младия страж успя да спаси положението.

След 20-ата минута положенията пред вратата на Стойчев се увеличиха. Като пропуски направиха Апостол Попов, Александър Тонев и Спас Делев. В 31-ата минута Академик също имаше своята голова възможност. След ъглов удар топката попадна у Стойко Сакалиев, който обаче стреля над вратата. Малко след това футболистите на ЦСКА имаха претенции за игра с ръка в наказателното поле на Академик, но те не бяха уважени от рефера.

В 38-ата минута ЦСКА все пак стигна до гол. Станислав Костов открадна една топка от защитниците на Академик, влезе в наказателното поле и я прекара покрай Божидар Стойчев за 1:0. Само 3 минути по-късно обаче резултатът бе изравнен. След бърза контраатака на "студентите" и грешка на Джузепе Акуаро, Стойко Сакалиев влезе в наказателното, пусна към Аспарух Василев, който на празна врата изравни резултата.

Малко преди почивката Милен Радуканов извърши и смяна, като извади от състава Джузепе Акуаро и на негово място в центъра на отбраната заигра Тодор Янчев. ЦСКА започна с натиск втората част и след само 2 минути игра можеше да вкара втори гол. Спас Делев се възползва от една грешка на Пиер Мбемба, влезе по диагонал в наказателното поле, но силния му шут бе спасен от Божидар Стойчев.

Последваха два фрапантни пропуска на Станислав Костов. Първо той стреля с глава от 5 метра, но прати топката в аут. След още минута игра бе изведен добре зад защитата на Академик, но Стойчев го надигра, като блокира удара му. В 67-ата минута ЦСКА изпусна ново чисто голово положение. След центриране от дясно Спас Делев се оказа непокрит в наказателното поле, стреля с глава, но право в ръцете на Стойчев, предаде Гонг. 

ЦСКА стигна до вкори гол в 71-ата минута. Спас Делев чукна топката към Килиън Шеридън, който с хубав удар от границата на наказателното поле преодоля Божидар Стойчев. В края на срещата Спас Делев ознаменува добрия си сезон с гол. Той затвори мача с попадение в 90-ата минута, след като получи пас от Петър Стоянов. Дошлият от Сливен футболист нахлу отдясно и сервира топката на Делев, който не сбърка за крайното 3:1.