За Парма: "Спекулациите не ме касаят. Аз съм футболист на Парма и на 11 юли ще започна подготовка с тима. Всеки ден ме пращат в различен отбор. Не искам да казвам, че не бих напуснал, защото на следващия ден могат да ме продадат. Не знам какво е казал спортният директор Пиетро Леонарди за бъдещето ми и затова, че ще ме продават. Той може да си говори каквото иска, защото е шеф. Засега оставам в Парма, това мога да кажа. Имам петгодишен договор и оставам.

За критиките: "Приемам ги с ирония. Смея се. Какво да кажа, на критиците си? Нищо! Просто да са живи и здрави. Не ми влияят коментарите на другите по никакъв начин

За националния и Лотар Матеус: "Националният отбор не е затворена страница за мен. Ако Матеус ме повика, ще ида. Аз нямам нищо против него. Не мога да коментирам неговите препоръки по мой адрес, а и не искам.

За уредените мачове: "Никога не съм играл в уреден мач. Не знаех, че разследват мачовете на Парма с Наполи и Киево. За мача с Наполи мога да кажа, че беше доста оспорван. Те са страхотен отбор и не случайно завършиха на трето място в Италия и имат голмайстор като Кавани. За срещата с Киево помня, че влязох в 19-ата минута. Изпуснах 2-3 гола, но какво да правя.

За Николета: "Критикуват я, но аз съм зад нея. Тя е жената на моя живот и винаги ще я защитавам. Тя също приема критиките с ирония. Смеем се. Нека си говорят, не ме интересува. На почивка съм, далеч от България и гледам да не мисля за отрицателни неща.