Днес бившият национален вратар замина заедно с представителния ни тим за Беларус, където утре вечер "лъвовете" ще гостуват на домакините за приятелска среща, а самият Михайлов коментира, че там ще разговаря със селекционера на тима Лотар Матеус, относно неговия нов договор и това как точно възнамерява да направи промените в състава на "трикольорите".

"Според мен е добре, че Матеус иска да изпробва нови варианти в Беларус, защото навярно той в момента иска да си изгради ясна представа за бъдещето на този отбор", сподели Михайлов.

"Виждате, че са повикани млади момчета, което е добре за състава като цяло. Предстоят ми разговори с Лотар, свързани с неговия нов контракт и с това, дали ще доиграем тези европейски квалификации с най-доброто, с което разполагаме, или ще се прави отбор за предстоящия световен цикъл, където, по мое мнение, се паднахме в най-тежката група. Надявам се, че ще можем да я преодолеем и съм щастлив, че Матеус не отписва шансовете ни, но трябва със сигурност да се раздаваме във всеки един мач", допълни шефът на БФС, цитиран от Novsport.