Българският играч е уверен, че новите попълнения ще се впишат бързо в състава на Оуен Койл, което ще доведе до успехи на "Рийбок Стейдиъм".

"Нормално е да имат нужда от мачове и време, особено когато пристигат в нов клуб. Може би са малко уморени, тъй като се присъединиха към нас и играха мачове на всеки три или четири дни", сподели Мартин Петров.

"Всеки знае, че Крис Игълс, Найджъл Рио-Кокър и Дарън Пратли са добри футболисти, те са големи имена в Англия и аз съм сигурен, че те ще бъдат страхотни играчи в състава на Болтън", добави Петров.

Въпреки че в последната контрола срещу Леванте, Болтън записа поражение с 0:1, футболистът е оптимист за започващото първенство на Англия в края на настоящата седмица.

"Въпреки че беше приятелски, сме разочаровани от загубата, защото това беше последния ни мач преди сезона. Надявам се, че тази седмица ще работим усилено, защото знаем, че трябва да спечелим мача си в събота", каза още врачанинът.

"Началото на сезона винаги е трудно, спечелихме шест приятелски двубоя, но с това е свършено и сега трябва да сме готови. Концентрирани сме върху мача си с Куинс Парк Рейнджърс", завърши Мартин Петров, цитиран от Гонг.