"Нямам болните амбиции постоянно да следя какво се случва на "Герена". Моето бъдеще към днешна дата изцяло е свързано с Анортозис. Вярвам обаче, че един ден отново ще се завърна в Левски, все още не е ясно кога ще стане това, но ще стане. Винаги ще съм свързан с Левски, защото това е отборът на сърцето ми. Ще ми трябват три ръце, за да изброя титлите и купите, които съм печелил със "сините". Мисля, че бяха точно 15 като футболист и треньор (б.а. - 4 титли и 5 Купи на България, като треньор - 2 титли, 2 Купи и 2 Суперкупи)", каза Стоилов пред "Меридиан мач", цитиран от Novsport.

Бъдещето му в Кипър не е много сигурно, след като отборът отпадна от Лига Европа след срамна издънка срещу македонския Работнички. Преди два дни ръководството на Анортозис обяви, че засега българин остава начело на отбора.

Не е изключено обаче Мъри да бъде уволнен при следваща издънка. В края на изминалия сезон обаче специалистът подписа нов дългосрочен договор с клуба и ще трябва да получи солидно обезщетение при евентуално освобождаване.

Стоилов беше начело на Левски до пролетта на 2008 година, когато Тодор Батков го изгони заедно с Наско Сираков.