Трансферният пазар във футбола от няколко години вече ни изумява с огромни сделки и наглед безумни комисионни.

Очевидно около сагата с очаквания през лятото трансфер на Ерлинг Холанд ще се разиграе нещо подобно.

Норвежкият суперталант не спира да вкарва гол след гол за Борусия (Дортмунд), но очевдино дните му с тима изтичат, като през лятото той вероянто ще премине в някой от топ отборите на континента.

Холанд ще се ползва с помощта на топ агента Мино Райола, който започна обиколка из Европа да разглежда офертите на грандовете.

Първата му спирка бе "Ноу Камп", а каталунските медии разкриха шокиращите изисквания, които агент Райола е сложил на масата.

Той е поискал за себе си "скромната" комисионна от 20 милиона евро.

Това обаче не е всичко, защото бащата на Ерлинг Холанд, който е в ролята на негов личен мениджър, също е поискал 20 милиона евро за трансфера.

Отделоно от това Холанд ще поиска годишна заплата от 30 милиона евро, както и категоричното условие Лионел Меси да остане в клуба.

Разбира се, отделно от всичко това, Барса ще трябва да плати и трансферна сума на Борусия, която при всички положения ще е над 100 милиона евро.

С тези умопомрачителни изисквания, най-вече от страна на Райола и бащата на Холанд, ще е трудно да се намери купувач за норвежкия суперталант.