А вие можете ли това?

Футболът не е само Евро 2020, не е само Шампионска лига и истерията около стотици милиони последователи на Кристиано Роналдо и Лео Меси в социалните мрежи. Това все още е играта за хората и на хората.

Може да се играе от деца в градинката между блоковете, а понякога и врати не са нужни - просто две якета или чанти...

Това е новата видео поредица на Dir.bg и сайта за казино и спортни залози Sesame.bg с име "Футбол без задръжки"

В нея ви въвежда Владислав Радославов, който е тренирал футбол и израснал с мечтата да бъде като Меси и Роналдо, но на 18 години чува: "Заради порок на сърцето не можеш да продължиш. Поне не и професионално."

Футболът обаче си остава голямата страст на Влади, а начинът, по който той ни въвежда в градската футболна и културна среда на София ще ви допадне. Защото вероятно и вие сте или поне сте били част от нея. Дали в столицата, дали в друг град... Футболът е за всички, навсякъде, на всякаква възраст.

Влади прави това, което обича, но и предизвиква - опитайте и вие да повторите неговите трикове. И най-важното - пробвайте се да спечелите награди. Те ви чакат, а ако сте част от групата във Фейсбук на "Футбол без задръжки" ще сте още по-близо до тях.

Какво ще видите във "Футбол без задръжки"?

Ще станете част от "Дербито на квартала", в което Влади се включва в мачлета с момчета от различни райони на столицата. Ще се попитате "А ти можеш ли това", след като Влади ви предизвика да повторите трика му.

Това се случва чрез споделяне с хаштаг #футболбеззадръжки и #sesame

"Градът диша футбол" - ето тук ще бъдат най-големите изненади и случки с непредвидим край. Още в първия епизод съдбата праща на Влади среща с един канадец, който...

Но - останалото във видеото. Сигурни сме, че ще ви предизвика и грабне. Защото това е футболът, който вие и ние познаваме.