ЦСКА изпадна в абсурдна ситиуация по време на лагера си в Турция, след като не позовлиха на родния гранд да изиграе приятелския си мач срещу австрийския Хартберг.

Мачът по план трябваше да се играе вчера, но тежки условия и снежната буря, която връхлетя южната ни съседка, отложиха срещата за тази сутрин.

Днес двата тима излязоха по план за своята загрявка, а около 30 минути по-късно, когато 22-ата титуляри трябваше да бъдат изведени от главния рефер за началото на мача, се появи директорът на спортния комплекс и изненадващо заповядаха, че мач няма да има при тези условия.

Това логично вбеси и двата отбора, както играчите, така и ръководителите им. Те поискаха обяснение от въпросния директор, който обаче така и не промени решението си.

Решението бе абсолютно нелогично, а при създалата се ситуация, ЦСКА намери друг терен, но с по-малки размери, за да успее поне да направи някаква тренировка.

"Червените" също така ще опитат да си намерят съперник за контрола до края на деня, но подобна задача в последния момент изглежда невъзможна за постигане.

Австрийският Хартберг отпада като вариант, защото отборът лети обратно към родината си по-късно днес, като в крайна сметка след две отлагания този мач няма да се състои.