Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че е доволен от състава, с който разполага и няма да е проблем, ако клубът не привлече нито един нов играч през зимния трансферен прозорец.

"Доволен съм от играчите, които имам, но ако се отвори възможност да привлечем качествено ново попълнение, ще го направим. Но пак казвам, имам достатъчно играчи, на които мога да разчитам за постигане на целите. Атмосферата е много добра и ако всички са здрави, не ми трябват нови играчи", коментира Акрапович, който бе награден за треньор на месец декември.

"Нормално е да има интерес към класен играч като Али Соу, Ако се стигне до негова продажба, много трудно ще му намерим заместник", добави Акрапович.

Спортно-техническият щаб на "червените" все още не е решил дали да предложи договор на ганайския футболист на проби в отбора.

"Момчето е младо, вижда се, че има качества, може да играе с топката. Трябва още време, ще преценим в следващите дни дали да го привлечем", каза Акрапович.

Треньорът е доволен от първия етап на подготовката в Турция и похвали играчите за тяхното старание.

"С всеки изминал ден се доближаваме до този стил на игра, който искам да виждам - агресивен, с владеене на топката и опасни атаки", коментира още Бруно Акрапович.