Бившият треньор на Локомотив Пловдив, който съвсем скоро трябва да бъде обявен като наставник на ЦСКА - Бруно Акрапович, коментира пред Дарик и dsport решението му да поеме тима от "Българска армия".

"Дали е изненада, или не - всеки е очаквал, че ЦСКА ще намери нов треньор. Моментът беше такъв. Аз реших да го направя и така се получи. Моите цели са същите, както и тези на ЦСКА. Вярвам в себе си и качествата си. Мога да помогна на такъв голям отбор да печели големи неща. Работата навсякъде е трудна. ЦСКА има качествени играчи и мога да постигна целите, които имам.

Няма как Крушарски да знае това от две седмици, че ще поема ЦСКА. В четвъртък имах първи контакт с господин Ганчев. Може само да е предполагал.

Искам да кажа на феновете на Локо , че съм благодарен за всичко, което направиха за отбора. За всички хубави моменти, които имахме заедно. Че съм горд, че съм бил треньор на такъв голям отбор с такива страхотни фенове. Разбирам, че ми се сърдят. Стискам палци за Локо Пд. Вярвам, че отборът ще има има по-големи успехи от сегашните.

Нямам много време за аклиматизация, но човек трябва да е отворен за нови ситуации, който може да се приспособи към всяка ситуация. Вярвам в това. Нужно е да се поговори с играчите. Тряба да те ме опознаят, както и аз тях. Има достатъчно време за този мач.

Всички детайли по договора ми ще уточним утре за последно. Сега не мога да ви дам подробности.