Треньорът на ЦСКА Алън Пардю не скри разочарованието си от загубената финална среща. ЦСКА можеше да защити купата, която спечели миналата година, но за жалост на "червените" това не се случи.  

"Психически бяхме силни, но те бяха по-добри от нас. По-добрият отбор спечели. Нашият манталитет беше добър, но те бяха по-добри от нас. Не бяхме изненадани от тримата им централни защитници знаехме, че ще излязат така. На моменти не успяхме да стартираме. Има няколко ключови момента, които отидоха в тяхна полза, съжалявам за феновете. Не мисля, че играхме толкова добре, колкото трябваше, но не мога да поставя под съмнение отдадеността на футболистите", каза Алън Пардю. 

Той отказа да коментира бъдещето си в ЦСКА, като първо иска да се фокусира върху анализ на загубената купа. 

"Не може да се насладиш на атмосферата, когато си загубил. Има много работа за вършене. Нека анализираме този двубой и тогава ще говоря за моето бъдеще", каза англичанинът.

Това е трети загубен финал за него в треньорската му кариера. През сезон 2005-06 той загуби Купата на английската футболна асоциация, водейки Уест Хем. През сезон 2015-16 загуби финал в същата надпревара, но този път беше начело на друг лондонски отбор- Кристъл Палас.