Английският вестник "Дейли Мейл" публикува непотвърдена информация, позоваваща се на "приятели" на семейството на сър Алекс Фъргюсън. Те твърдят, че легендата вече не е в кома и дори успява да размени по някоя дума с хората край него.

В събота вечер бившият мениджър на "Манчестър Юнайтед" бе откаран по спешност в болница и опериран, след като получи кръвоизлив в мозъка.

Информациите са много позитивни, но и доста съмнителни, тъй като официалното съобщение на Кралската болница в Солфърд е, че Фъргюсън остава в интензивното отделение. Там въшни хора не се допускат, дори най-близките от семейството.

В същата статия, "Дейли Мейл" публикува изследване на случаите с подобен тип кръвоизливи, базирано върху опита във Великобритания. То доказва, че поне в първите дни след операцията, пациентът ще е напълно неконтактен.

В 1 от 5 случая интервенциите са неуспешни и изходът е летален, а още в 3 от 5 последствията и уврежданията дори при успешна операция са толкова тежки, че той никога не се възстановява напълно.