Антонио Конте говори пред медиите преди утрешния мач на неговия Интер срещу Лудогорец. Двата тима се срещат от 19:55 часа в сблъсък от 1/16-финалите на Лига Европа.

Няколко часа след пристигането на "нерадзурите" на родна земя, Конте се яви на официалната пресконференция заедно с бранителя Анреа Ранокия.

Специалистът, който е печелил титлите на Англия и Италия в успешната си кариера, определи Лудогорец за организиран отбор, практикуващ атакуващ и красив футбол.

Той също така сподели, че отборът му ще подходис нужното уважение и няма как да подцени българския си съперник.

"Мачът ще бъде срещу отбор, който редовно играе в евротурнирите. Лудогорец демонстрира нападателен футбол и е първи в своето първенство с голяма разлика пред втория. Трябва да сме напълно съсредоточени, защото срещу нас ще се изправи един организиран тим.

Подхождаме с уважение, защото знаем, че Лудогорец има силно нападение. Проучили сме ги и трябва да се възползваме от слабите страни на противника, които сме забелязали.

Поражението от Лацио през уикенда ни попари, но най-вече резултатът, а не играта. Срещнаме съперник в много силна форма. Трябва да се стараем да забравим тази загуба и да покажем нашите възможности, за да постигнем желания резултат. Интер трябва да израства и психически, защото това е в основата на добрата игра.

Знаем за Кешеру и Моци, той игра и в Италия, но не искам да говоря за определени единици. Доброто им представяне се дължи на представянето на отбора" заяви италианецът.