Централният бранител на националния тим на България - Валентин Антов, говори за информациите около трансфера си.

Талантливият играч още през зимата премина под наем в елитния италиански Болоня, но изигра само 5 мача. Смяташе се, че клубът ще откупи правата му от ЦСКА, но поставената сума от 3,5 мииона евро се оказа проблем.

И след това последва сага около национала, защото ЦСКА искаше да вземе добри пари за правата му,  а самият играч искаше да се развива в чужбина, но до трансфер така и не се стигаше. Антов дори игра в контролата на "червените" срещи Веред (Бремен), а след мача сподели:

"Немски отбор е Вердер Бремен, няма какво да се говори., На много високо ниво са и са подготвени. Бяха много добър съперник, за да видим ние на какво ниво сме, да видим къде са ни грешките и да сме готови за сезона.

Немски отбор е Вердер Бремен, няма какво да се говори., На много високо ниво са и са подготвени. Бяха много добър съперник, за да видим ние на какво ниво сме, да видим къде са ни грешките и да сме готови за сезона.

Много е различно всичко в Серия А, но би трябвало да си подготвен за всеки един съперник и да изкарваш максимума от всеки един мач", сподели той.