Арабски бизнесмен е дал най-високото наддаване в търг за VIP билет за предстоящия в четвъртък мач, който ще противопостави Лионел Меси и Кристиано Роналдо в Рияд. Пари Сен Жермен ще гостува в Саудитска Арабия, за да премери сили със сборен отбор на двата отбора от града, Ал Хилал и Ал Насър, като това ще бъде и неофициален дебют за CR7 след преминаването му в Ал Насър.

Мушараф Ал-Гамди, който е един от най-големите бизнесмени в областта на недвижимите имоти в страната, е готов да плати $2.66 милиона за въпросния билет, който разбира се не е никак обикновен. С него той ще може да се срещне с двете футболни суперзвезди, както и да участва в специална фотосесия с победителите от мача.

Наддаването е започнало при 1 милион риала и в крайна сметка е стигнало до 10 милиона от местната валута, които са еквивалент на $2.66 милиона.

Роналдо все още не е записал официален дебют за новия си тим, в който ще получава умопомрачителните 200 милиона евро на година. Причина а това са различни административни пречки, като първо той не можеше да бъде картотекиран заради липса на свободно място за чужденец, а пък после стана ясно, че има да изтърпява два мача наказание заради провинение от престоя си в Манчестър Юнайтед.

В последните седмици пък упорито се заговори, че други два саудитски тима, Ал Хилал и Ал Итихад, ще направят всичко по силите си, за да привлекат Лионел Меси в редиците си и да продължат знаменитото съперничество между двамата.