Арда официално обяви името на новия си треньор - Стамен Белчев, който поема отбора за втори път. Наставникът заменя на поста Славко Матич, който изкара в Кърджали едва месец.

Сърбинът не бе уволнен за лоши резултати, а за скандално интервю, дадено след 2:2 с ЦСКА преди седмица. Тогава Матич обвини хора в клуба, че работят срещу интересите на Арда.

А че нещата далеч не са розови, изглежда повече от ясно. Белчев ще е четвъртият треньор на тима само за 4 месеца. През лятото сезонът бе започнат от Николай Киров, който напусна и пое към отбор, който е дори по-ниско в класирането - ЦСКА 1948.

След това Георги Чиликов остана на поста само за 7 мача, преди изненадващо да бъде уволнен, без да се влиза в детайли за причините. А и неговите резултати не бяха в никакъв случай отчайващи.

След това бе ред на Матич, а сега идва Белчев, още преди да е изтекла 2021 г.

Арда е на девето място с 22 точки, само на 4 от шестицата. Трудно може да бъде наречен и "застрашен от изпадане", нито пък игрите на отбора са повод за огромни критики.

Финансовото състояние на клуба не е идеално, като бюджетът бе намален спрямо миналата година, когато тимът се класира за Европа и игра финал за Купата на България, загубен от ЦСКА.