Много силен изходящ трансфер направи ръководството на ПФК Арда, след като успя да продаде Лъчезар Котев на руския Химки. Новината влезе в пространството преди 2 дни, но днес беше официално потвърдена от кърджалийския клуб.

След като премина успешно медицински прегледи, Котев подписа договор за две години и половина, а сумата, която ще получи Арда е конфиденциална. Разговорите около трансфера бяха водени от спортния директор Ивайло Петков. Лъчезар Котев вече се присъедини към новия си отбор, който все още е на подготовка в Анталия.

Лъчезар Котев се присъедини към отбора на Арда през 2020 година, пристигайки от Витоша (Бистрица). До този момент е изиграл над 70 мача за тима. Той бе част от младежкия национален отбор на България.

"Ръководството на ПФК Арда благодари на Лъччезар Котев за времето, през което той бе част от отбора и му пожелава много успех в неговата кариера, написаха на страницата си кърджалийци.

Кърджалийци тренираха днес в Момчилград и след това поемат за София, където утре стартират пролетния дял с гостуване на Септември (София).