Новият треньор на "Лудогорец" Пауло Аутуори говори при представянето си начело на "орлите".

Бразилският специалист заменя на поста Димитър Димитров-Херо.

"За мен е голяма чест да съм тук и да съм част от амбициозния проект. За кариерата си от 43 години знам, че всичко се случва. Знам, че това е позицията която искам. Бях в последните години главен мениджър в Бразилия.

Винаги съм работил в добри проекти. Искам да израстваме и да постигнем големи успехи. Имам избран екип. Ще работим заедно с Методи Томанов.

Доволен съм и съм щастлив да съм тук във вашата държава и отбор.

Това, което е най-важно за клуба, е да продължи да е такъв отборът. Трябва да продължим с това постоянство, трябва да търсим най-добрите възможности.

Най-важно е да съхраним идентичността на футболистите. Важно е да се запази уважението и да се гради нагоре.

Естествено някои неща ще се случват бавно. Но моята работа е да работя не за себе си, а за отбора и за целия клуб. Моята цел е да продължавам да работя. Нуждите на клуба са това, за което трябва да работим. Главният герой е "Лудогорец".

Запознат съм с качествата на футболистите. Най-важно е да запазим менталната мотивация на играчите ни. Те трябва да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си. Нашият тим показва добро представяне в евротурнирите.

Трима са българите, с които съм работил. Те са много отдадени, такива впечатления имам. Те са давали най-доброто от себе си. Ще бъде голямо удоволствие, ако ги срещна отново", заяви Аутуори.