Треньорът на "Лудогорец" Пауло Аутуори заяви, че "Жрински Мостар" е най-добрият отбор, с който "Лудогорец" игра през този сезон в Лига Европа.

Разградчани спечелиха с 1:0, но бразилецът похвали съперника си за добрата игра и заяви, че най-важното е, че отборът му не допусна гол:

"Имахме един противник, който игра много добре. От самото начало се борихме и постигнахме много важна победа. Най-важното е, че не допуснахме гол.

Създадохме много ситуации, но поздравявам техния вратар за намесите. Противникът ни днес показа повече качество от предишните ни противници и въпреки това създадохме много положения.

Поздравявам "Жрински", който имаше стратегия, която много добре използва.

Снимка: Bulphoto

Сега сме съсредоточени изцяло върху мача с "Витоша". Чак след него ще мислим за реванша. Искаме да следваме пътя, който сме си поставили. Създадохме много положения и резултатите ще идват.

Това, което казах на играчите е, че не трябва да се притесняват. Те не са обременени. Продължаваме да развиваме нашите концепции. "Лудогорец" е нов клуб, който е свикнал да печели. Нашите играчи са с опит и не винаги нещата се постигат с лекота. Но ще се случат.

Хората, които играят и разбират от футбол, трябва да знаят, че победата е важна, но не е всичко".