Австрлийският национал Томи Юрич дойде с големи надежди и богата визитка в ЦСКА през миналото лято, но кариерата му у нас определено не се разви по план.

За малко повече от година той изигра едва 11 мача, като вкара само един гол, а с идването на новия треньор Бруно Акрапович, договорът на австралиеца бе разтрогнат по взаимно съгласие.

Нападателят коментира престоя си в ЦСКА, като изрази облекчение, че вече всичко е зад гърба му.

Той изрази изненада от начин на работа в столичния гранд, най-вече от факта, че според него доста неща не са зависели от треньора, а от странични фактори.

"Идваха различни треньори и винаги имаш онази малка надежда, че нещата може да се променят в твоя полза. Но тогава осъзнаваш, че много неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбираш, че е време да напуснеш, да се освежиш и да започнеш нещо нов.

Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто трудно за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен", сподели той.