Докато "синя" България с трепет очаква четвъртък вечер и мача между Левски и Айнтрахт (Франкфурт), то в лагера на немския тим основните новини са свързани само и единствено с един човек - Рандал Коло Муани.

Чоекът, който само преди няколко месеца игра финал на Мондиала с екипа на Франция, безспорно е най-голямата звезда на Айнтрахт, а освен това той е основната трансферна цел на ПСЖ.

Преди дни френският шампион предложи 60 милиона евро, плюс още 10 милиона под формата на бонуси, които Айнтрахт категорично отказа.

Коло Муани бе в състава на "орлите" вчера в първия мач от новия сезон на Бундеслигата, като именно той вкара победния гол за 1:0 над новака Дармщад.

Но сагата продължава, а спортният директор на Айнтрахт - Маркус Крьоше намекна, че продажбата на голямата звезда по всяка вероятност ще се случи, но въпросът е кога.

Именно това вълнува феновете на Левски, като изглежда, че по всяка вероятност френският национал ще пътува до София, а спортният директор разкри, че е доста вероятно той да играе в мача от Лигата на конференциите.

Истината е, че Айнтрахт иска 100 милиона евро за своята звезда, като въпросът в следващите седмици е точно кога ПСЖ ще склони да ги плати, защото след напускането на Неймар, именно Рандал Коло Муани е желаният негов заместник.

Колкото по-бързо действа ПСЖ, толкова по-сериозен е шансът Коло Муани да бъде запазен в мачовете срещу Левски.