Айнтрахт (Франкфурт) ще продаде двамата си най-скъпи играчи, в това няма никакво съмнение. Големият въпрос, който вълнува феновете на Левски обаче е, дали това ще се случи в следващите 72 часа.

Става въпрос за суперзвездата на тима - Рандал Коло Муани, който вкара във вратата на "сините" при равенството 1:1, като и за датското крило Йеспер Линдстрьом.

При Рандал Коло Муани нещата с ПСЖ изглеждат сигурни, защото френският шампион отказа да увеличи финансовото си предложение, но пък включи свой талант като разменна монета.

Вече на два пъти Айнтрахт отказваше 70 милиона за своята звезда, но според медиите във Франкфурт, сега клубът ще приеме 70 милиона евро, плюс 10 милиона в бонуси, както и 21-годишният Уго Екитике в замяна.

Трансферът скоро ще бъде факт, но въпросът е дали ще стане в близките часове и дали Коло Муани ще играе срещу Левски. Той вкара гола в първия мач, но вчера се представи доста посредствено срещу Майнц в Бундеслигата, като получи най-слабата оценка в целия състав на Айнтрахт.

Далеч по-сигурни и ясни са нещата с Йеспер Линдстрьом, който влезе от пейката срещу Левски, а вчера срещу Майнц изобщо не бе пуснат в игра.

Според небезизвестния журналист Фабрицио Романо, днес Линдстрьом лети към Италия, за да мине медицински прегледи в Неапол.

След тях той ще парафира договор с местния Наполи, като се очаква сумата да е около 30 милиона евро.

В същото време "Мач Телеграф" информира, че при официалната среща между представители на Левски и Айнтрахт в София, е сключено споразумение за партньорство, което ще е свързано с обучение на млади треньори на Левски в школата на немския тим.