Сръбският национал Александър Митрович е категоричен, че е изиграл последния си мач за Фулъм. Темпераментният нападател, който завърши миналия сезон с наказание от осем мача, защото изблъска съдията Крис Каванаг по време на срещата с Манчестър Юнайтед, има оферта от Саудитска Арабия, която както може да се досетите, е изключително изгодна от финансова гледна точка.

28-годишният сърбин е получил предложение за срок от три години и обща стойност 75 милиона евро - пари, за каквито не би могъл да мечтае в Премиър лийг. Но от настоящия му клуб са категорични, че трябва арабите от Ал Хилал да платят 60 милиона евро и чак тогава могат да го имат в редиците си.

Арабите са отправили две официални оферти към "котиджърс", но и двете са били отхвърлени от лондонския тим.

Балканският нрав на Митро се е показал веднага, като той не е скрил това, че е бесен на шефовете предвид предложението тип "птиченцето каца на рамото ти веднъж" и е категоричен, че никога повече няма да играе за клуба. Намерението му е да води подготовка с Фулъм в Щатите, но когато поискат от него да вземе участие в мачове - да отказва.

Сърбинът е в блестяща форма откакто играе за бившия тим на Димитър Бербатов и на два пъти бе в основата на промоцията на клуба от Чемпиъншип в Премиър лийг, като при вторяи заби фантастичните 43 гола в 44 мача.

Равносметката му с белия екип досега е 111 гола в 205 мача.

В Ал Хилал наскоро премина друг сръбски национал - Сергей Милинкович-Савич, който напусна Лацио, за да отиде в Саудитска Арабия.