Кирил Алшевски смята, че ЦСКА е отбор, който разполага с атлетични и бързи футболисти и е добре балансиран. Треньорът на утрешния съперник на "армейците" в квалификациите за Лига Европа - БАТЕ Борисов, говори на пресконференция ден преди двубоя.

"Познавам добре съперника. Силен отбор, добре балансиран, особено в атака, бързи са по фланговете. Играчите са атлетични. Няма да ни бъде лесно. За съжаление двамата наши лидери Станислав Драгун и Игор Стасевич няма да играят и нещата стават трудни за нас", коментира Алшевски на брифинга преди мача.

Алшевски демонстрира и самочуствие, като подчерта, че БАТЕ никога не е отпадал от български тим, но за сметка на това е наясно, че ЦСКА има само успехи срещу беларуски клубове.

"Винаги сме отстранявали български отбори в мачовете ни досега, но това се случваше с много усилия. Знаем, че ЦСКА винаги е отстранявал беларуски отбори, но се надявам да променим тази традиция. Макар че съм млад специалист, целта не е по-различна от обикновено. Надявам се на положителен резултат утре и да продължим напред в турнира. Въпреки всички проблеми, нашите футболисти знаят как се играят европейски мачове. Шансовете са 50:50", каза още Алшевски.

Мачът между двата отбора е утре вечер от 20:00 часа.