Дългогодишният директор на Левски - Констандин Баждеков, който към момента е член на Управителния съвет на клуба, коментира провалилата се сделка с Джоузеф Диксън.

Сякаш договор със съмнителния и загадъчен британец бе последната надежда за Левски. Поне така изглежда на този етап, а и никой от ръководството не внася повече яснота.

Единственото, което Наско Сираков сподели за настоящата ситуация е, че положението е критично.

Пред "Блиц" Константин Баждеков сподели интересно мнение. Лично той е доволен от развоя на нещата с Джоузеф Диксън и провалилата се сделка.

"Знаете ли, ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън. Когато в началото се запознах с негови проект, всичко звучеше толкова много хубаво, че както е казал народът - много хубаво не е на хубаво.

Бяхме запознати и кои са хората, стоящи зад проекта на Диксън. Няма как да спомена имена, защото те няма да говорят нищо на масовия читател, но само ще ви кажа, че очаквах по-тежка артилерия. Очаквах по-силни фигури, доказани мъже в бизнеса и инвестициите. Но какво да коментираме повече, след като нещата са приключили...

Кои са причините за разпадане на преговорите, може да попитате само Наско Сираков и адвокатите.

Въпреки всичко, аз съм оптимист. Сега единствено ние, левскарите, можем да си помогнем. Предполагам, че има и други варианти, за да бъде закрепен клубът временно - да се направи подготовка, селекция, да се стартира първенството. Знам, че глобалният проблем остава неразрешен, но нека се действа стъпка по стъпка".