Димитър Бербатов отправи послание на благодарност към феновете, които извиха опашки за автографи и снимки по време на турнето за представянето на книгата му "По моя начин".

"Знам, че за всеки от вас срещата с мен бе вълнуваща - усещах го в очите и в думите ви. Трябва да призная, че изживяването беше не по-малко вълнуващо и за мен. Благодаря ви за търпението и емоциите", сподели за феновете си Димитър.

Няколко хиляди се стекоха и се редиха на дълги опашки, за да сбъднат мечтата си за лична среща.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ОПАШКИТЕ И ОГРОМНИЯТ ИНТЕРЕС НА ФЕНОВЕТЕ>>>

Задаваха му въпроси, споделяха свои истории, преживени "с него", поздравяваха го за паметни голове, изразяваха възхищението си за поведението му през всички години. Както и за подкрепата, която звездата на българския футбол за новия век оказва на талантливи деца чрез фондация "Димитър Бербатов".

Премиерата на "По моя начин" бе на 10 ноември в София, когато емблематичният №9 раздаваше автографи върху автобиографията си цели 9 часа.

Впечатлен от любовта на феновете, голмайсторът реши да покаже уважение към тези, които не са успели да дойдат в София, и предприе национално турне по своя начин.

То стартира от родния му Благоевград, продължи във Велико Търново, мина през Русе, където стотици се стекоха и окупираха с часове цял етаж на местния мол.

Срещата във Варна бе повече от впечатляваща - краят на опашката не се виждаше въпреки студеното време - стотици варненци търпеливо чакаха до късно вечерта, за да имат своя миг на близост с идола си и послание върху своето копие от книгата.

Фурорът продължи и в Бургас - голямата зала на Гранд хотел & СПА "Приморец", свикнала на премиери, се оказа тясна за пристигналите за срещата с Бербатов.

За да засвидетелства уважението си, там беше дошъл и бившият селекционер на националния отбор Димитър Димитров-Херо, при когото Бербатов дебютира като национал през 1999 г.

Огромен бе интересът в Пловдив.

На нея дълго чака и продължаващия пътя си нагоре в световния тенис Димитър Кузманов, който е сред децата на фондация "Димитър Бербатов". Мико се възползва от шанса, че е в родния си град за кратко, за да засвидетелства уважението си към Бербатов. Там бе и легендарният Христо Бонев, чийто рекорд Димитър Бербатов подобри, за да стане голмайстор №1 за националния отбор на България за всички времена.

На 17 декември Бербатов ще проведе отворена среща със студенти и почитатели в СУ "Св. Климент Охридски". Тя ще е от 19 часа в аудитория 272 в Северното крило на университета.

След дискусията присъстващите отново ще имат възможност да получат автограф и лично послание.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА СНИМКИ ОТ ГАСТРОЛИТЕ НА БЕРБАТОВ И ИНТЕРЕСЪТ КЪМ НЕГО>>>