Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели, че има желанието един ден да се завърне на "Олд Трафорд" като мениджър на "червените дяволи".

Tемата за мениджърския пост в Юнайтед е актуална в момента, тъй като английският гранд освободи преди броени дни Жозе Моуриньо и назначи на негово място бившия футболист на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр.

"Любопитен съм, защото аз също съм бил част от Манчестър Юнайтед и един ден искам да бъда мениджър... кой знае, един ден може аз да съм в тази роля на "Олд Трафорд". Бих искал да започна мениджърската си кариера в Англия", сподели Бербатов.

"Сърцето ми е във Висшата лига. Честно казано, ако си играл там, сърцето ти остава там, дори да си другаде физически. Това е моята цел, но никога знаеш дали няма да ти се наложи да започнеш от по-ниско ниво и да си проправиш път нагоре.

Както казах - амбицията ми е голяма. В момента работя, за да получа нужните дипломи, посещавам клубове, за да видя как се случват нещата, постоянно обогатявам знанията си. Просто трябва да дойде правилният момент", добави Бербатов, говорейки за треньорските си амбиции.