Мнението на Димитър Бербатов е едно от най-любопитните преди тазвечершния мач между Левски и ПАОК, заради престоя на родния голмайстор в солунския тим.

Бербатов изигра 25 мача за гърците в предпоследния си сезон в професионалния футбол, но въпреки това днес ще е на страната на Левски.

Голмайстор №1 на България, който тръгна за големия футбол от ЦСКА сподели пред "Нова", че когато български отбор играе в Европа, деление не бива да има.

"Играх преди доста време в ПАОК. Времената са различни, отборът е различен, всичко е различно. Амбициите им винаги са били големи. Идват тук да откраднат нещо. Аз ще наблюдавам двубоя, както този на Ботев (Пловдив). Пожелавам успех на всички наши отбори, които играят в турнирите. Няма страшно, с който и да играеш. По някакъв друг начин се приемат тези турнири. Левски също ще подходи така

Това са български отбори, независимо кой играе. Който и да е в турнирите, той играе от името на България. Делението при мен вече го няма. Аз подкрепям всички отбори. 

Очаквам победа. Победата винаги играе добре за самочувствието, независимо дали ще е минимална. Важно е да вземеш чувството на удовлетвореност след мача, дава ти повече самочувствие, докато загубата ти играе на психиката. Добре е винаги да започнеш с победа в тези турнири. Станимир Стоилов знае как да подреди отбора. Ще бъде интересен мач. Аз очаквам хубава атмосфера", сподели той.