От Берое обявиха каква сума е събрана в подкрепа на Петър Хубчев. Дългогодишният национал и бивш треньор на старозагорския клуб се бори с онкологично заболяване вече месеци наред, а заралии не пропуснаха възможността да покажат подкрепата си към него посредством благотворителна кампания.

Тя бе реализирана чрез търгове, продажба на специални фланелки, както и дарения. Бившите футболисти на клуба Мартин Камбуров, Иво Иванов, Пламен Крумов и Владимир Зафиров също се включиха в благотворителната акция.

Ето и цялото съобщение на Берое:

"На 20 ноември по идея на нашата фенка Елена Янкова и със събрани от нея фланелки на любимия отбор стартирахме благотворителен търг в подкрепа на Петър Хубчев. Един месец по-късно е време да дадем отчет

11 650 лева са събраните средства, които вече са по сметката на Петър Хубчев

8 500 лева от тях дойдоха от търговете

2 030 лева бяха събрани от продажбата на специалните бели фланелки с надпис "В подкрепа на Хубчев"

1 120 лева са дарените средства

Публикуваме платежните за внесените средства, за да бъде всичко прозрачно. 10 000 лева от тях бяха внесени от двигателя на нашия търг Елена Янкова, а 1 650 лично от Евгени Маринов, който спечели търга за фланелката и медала на Пламен Крумов

Благодарим на нашите дарители, на тези, които се включиха в търговете, на всички, които си купиха от специалните фланелки, дариха средства или просто споделиха за нашата кауза. Бъдете здрави и Весели празници!"