Юрген Клоп изобщо не бе доволен след вчерашната издънка на неговия Ливърпул, който направи 1:1 с Брайтън.

ВАР отново бе основна тема след мача, като гол на мърсисайдци бе отменен отново заради милиметри засада, когато палецът на Мохамед Салах бе в нередовна позиция.

Изравнителният гол за Брайтън пък падна след дискусионна дузпа в заключителните секунди.

След мача няколко от играчите на Ливърпул разкритикуваха ВАР, но Клоп не пожела да го прави, за да не си навлече проблеми. Немският треньор обаче имаше сериозни претенции към програмата на своя тим.

"Ние вече сме свикнали, че може да се свирят засади заради това, че подмишницата ти или клубната емблема на рамото е зад линията. Така че, ако сега пръстът е бил по-напред, то това е очевидна засада. Другата, която бе свирена на Садио, бе явна. Дузпата е такава, каквато е. Мисля, че решенията бяха точни.

Опитвате се отново да създаде заглавия за моя сметка. И да кажа сега "Не, не беше"... съдията я отсъди. Винаги се опитвате. Давам отговор и не сте доволни. Какво искате да чуете? Казах, че е дузпа, защото реферът я отсъди, след като гледа повторение.

Защо отново играхме в 12:30. Журналистите решихте така, след мач в сряда, трябваше отново да играем в събота на обяд.

Знаете ли колко опасно е това за играчите. Това ни се случва за трети път. Ако ви пукаше, нямаше да го правите. Ето, сега и Милнър е контузен, поздравления", заяви бесният Клоп.