Кристиано Роналдо избра да не тренира в деня, който изглежда ще е последен за него в Ювентус.

В петъчния ден португалецът се яви на базата на Ювентус в 9:20 часа сутринта, за да си каже последно "чао" със своите съотборници преди предстоящия си трансфер в Манчестър Сити. Той вече изглежда необратим.

В Торино разкриват, че суперзвездата е изпразнил шкафчето си още във вчерашния ден, а днес престоял само 40 минути в тренировъчната база.

Сбогуването с неговите съотборници е било спокойно и без излишни емоции - съвсем различно от това, което имаше в Реал (Мадрид), но и обяснимо предивд различните обстоятелства и по-малкия му престой в Юве.

Възможно е Роналдо още днес да пътува за Манчестър и да финализира трансфера с "гражданите", който бе уреден на първо място то неговия агент Жорже Мендеш.

Италианското издание "Тутоспор" разкрива, че Кристиано е изгубил амбицията си да играе за Ювентус след провала срещу Порто в осминафиналите на Шампионска лига през миналата година.

Той се е отдалечил от съотборниците и от няколко месеца категорично е решил, че ще играе в друг отбор. Това стана публично достояние едва в последните седмици.